Sankewikiboken/Lokal stilmanual

Fra Wikibøker – frie læremidler
Hopp til navigering Hopp til søk
Her vil en lokal stilmanual bli utarbeidet gjennom samarbeid med andre interesserte. Du er velkommen til å bidra. Hvis du ønsker å endre noe bør det oppnås enighet mellom aktive bidragsytere. Endringer som berører forsiden, eller flere undersider i boken bør diskuteres på diskusjonssiden på framsiden. En bidragsyter som ikke gir lyd fra seg i diskusjoner i løpet av en uke regnes som inaktiv.

Generelle retningslinjer[rediger]

Denne boken er opprettet av Abuluntu, og valgt språkform på boken er bokmål. Siden wikibøker på norsk har relativt få etablerte standarder er det nødvendig å bli enige om det meste i denne stilmanualen, og noen ting er det mulig å vurdere å ta med i Wikibøker:Retningslinjer og fremgangsmåter også. Hver enkelt side i boken skal legges til i kategorien Kategori:Sankewikiboken. Se boilerplate–eksempelet.

Kategorier[rediger]

Innholdsfortegnelser[rediger]

Boilerplate for innholdsfortegnelser[rediger]

<div style="column-count:3;-moz-column-count:3;-webkit-column-count:3">
* punkt 1
* punkt 2
* osv.
</div>

Kilder[rediger]

Selv om denne boken skal gi gode ideér til hva som er spiselig i norsk natur, burde det være underforstått at du selv må ta ansvaret for å forsikre deg om at det du har funnet virkelig er spiselig. Noen planter og sopp i norsk natur kan gi alvorlige forgiftninger og kan i verste fall være dødelig. Selv om en omtalt art ikke er giftig kan forvekslingsarter være det. Noen planter og sopp kan dessuten inneholde stoffer som er skadelige i større mengder. Kort fortalt må du selv ta ansvaret for alle ideér denne boken måtte gi deg.