Hopp til innhold

Sankewikiboken/Lokal stilmanual

Fra Wikibøker – frie læremidler

Sankewikibokens stilmanual inneholder retningslinjer for Sankewikiboken som dette prosjektets bidragsytere blir enige i. Det kan være retningslinjer for stil, innhold eller andre ting. Skribenter som bidrar til boken kan selv velge om de vil skrive på bokmål, riksmål eller nynorsk. Men hver enkelt side må være i en og samme målform. Retningslinjer for hele prosjektet finnes på Wikibøker:Retningslinjer og fremgangsmåter

Malen {{sankewiki bokside}} er laget for å forenkle og standardisere sidelayout, og som regel skal den benyttes når det opprettes nye sider, selv om det kan argumenteres for unntak.

Referanser

Det er ikke nødvendig med referanser til opplysningene i boken utover lenker til relevante Wikipedia-artikler på Wikipediautgaven på bokmål og riksmål. Opplysninger som ikke er tilstrekkelig begrunnet med gode tredjepartsreferanser i artiklene det refereres til kan fjernes umiddelbart, og diskuteres på diskusjonssiden. Dette er spesielt viktig når det er grunn til å anta at det er usikkerhet omkring spiselighet eller skadelige virkninger forbundet med inntak av en organisme.

Bidragsytere

Hvis du er interessert i å bidra til boken og ønsker å gjøre brukernavnet ditt lett synlig kan du skrive det inn under her. Det kan gjøre det lettere å vite hvem som bør kontaktes om det skal gjennomføres større endringer innen relativt kort tid. Boken er opprettet av Wkee4ager, men hvem som helst kan gjøre konstruktive redigeringer, eller komme med forslag.

Nyttige lenker

[rediger]

Artsbestemmelse

[rediger]