Diskusjon:IKT i utdanning/Nettvett i skolen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikibøker – frie læremidler

Da har jeg vært inne og redigert på denne siden. Da jeg startet med min "redigering" var det kun to eksterne linker, samt eksempler på nettvettsregler. Så da har jeg fått lagt inn et aldri så lite bidrag her. Det er fremdeles en uferdig side, men jeg har gjort det jeg kunne i denne omgang og prøvd å skrive så feilfritt og forståelig som jeg kunne. Setter pris på kommentarer og rettelser på min tekst, og så får jeg bare vente å se om noen har lyst til å fortsette eller gjøre om på den teksten jeg har lagt ut. Hadde vært kjekt om du/dere som vil fortsette eller gjøre store forandringer på teksten som den ligger ute nå sier litt om det her på diskusjonen før dere gjør det. På den måten vil dette bli et bedre samarbeid og mer lærerikt for alle. Hadde vært artig om noen kom med et annet syn enn meg i grunn, så kunne vi diskutert det her. Enn så lenge... Trotto 27. jan 2008 kl. 16:09 (CET)

Bra om nettvett![rediger]

Dette er en bra start om nettvett. Du belyser flere aktuelle problemstillinger på en god måte. Kanskje du også bør drøfte begrepet digital dannelse, som jo er det overordnede målet når det gjelder å gjøre elevene i stand til å ferdes på nettet på en forsvarlig måte.

Sigmundb

Digital dannelse[rediger]

Takker for kommentar på teksten. Var ikke så lett å finne på noe lurt å skrive om digital dannelse, og få flettet det inn i teksten. Tror likevel jeg klarte å finne et passende sted å putte inn det lille jeg rakk å skrive om digital dannelse før fristen. La også inn et bilde i teksten, som etter min mening gav den litt liv og passet greit inn der det står nå. Ser at noen andre også har vært inne på siden og lagt til tekst, og det er jo supert det, men passet kanskje ikke inn akkurat der?! Man skal vel heller ikke signere teksten slik brukeren som la inn den teksten har gjort?! Var bare noen umiddelbare kommentarer jeg hadde nå. Trotto 12. feb 2008 kl. 21:18 (CET)

-[rediger]

Fjernet signaturen i teksten, bidrag til diskusjonene ser jeg skal signeres i hht prosjektbeskrivelsen deres. Mens bidrag til selve teksten kobbles til bruker ved å være innlogget. Signatur i teksten er forstyrrende for lesingen. La til mer referanser.

Katla (diskusjon) 12. mar 2008 kl. 15:30 (CET)