Diskusjon:IKT i utdanning/Bruk av IKT i fagene/IKT i matematikk

Fra Wikibøker – frie læremidler
Hopp til navigering Hopp til søk

Hei, jeg sines at det er lurt å ha en underkapittel med aktuelle lenker. Hvis det er flere som ikke synes det er det bare å ta det bort.. Spent på hva Rodolpho sier..--Almafejzic 29. jan 2008 kl. 10:25 (CET)

IKT i matematikk[rediger]

Jeg har selv valg å skrive om IKT i matematikk, og syntes det er kommet mye spennende på denne siden. Jeg har sletet med å finne noe å skrive om, som ikke alt er blitt valgt. Jeg har derfor valgt å kommentere litt hvordan denne siden ser ut.

Dette er som sagt en side med mye spennende informasjon, og jeg er sikker på at mange som vil prøve ut IKT i dette faget har mye å hente her. Det er lagt opp forslag til programmer som kan brukes i undervisningen, og hvordan disse brukes. Det er også fint at det nå har kommet ut linker til diverse spill hvor man kan trene seg opp i matematikk.

Det kanskje fler er enige med i er formateringen på siden. Jeg regner med de fleste, inkludert med selv, ikke brukt wikibooks så mye før, så derfor er det vel helt naturlig at formateringen ikke er helt på topp. Det vi kanskje kunne få fikset opp på denne siden, er å organisere slik at informasjonen kommer i passende rekkefølge. Det er også lagt ut eksempel på bruk av disse verktøyene under to forskjellige undertekster. Jeg vil også si det er veldig bra at noen har lagt ut bilder på denne siden, slik førsteintrykket av siden stiger.

Jeg lurer også på hvorfor det er lagt ut noe informasjon over innholdet til siden? Jeg ser også at noen av linkene har blitt lagt inn flere ganger.

Ellers må jeg si at jeg syntes denne siden har blitt kjempe bra, og jeg ser absolutt muligheter for at den blir enda bedre etterhvert!


Her var det mye bra[rediger]

Som personen over her nevner, ser jeg jo at mye av det jeg har skrevet om har også du skrevet om. Men slikt må man vel regne med, når flere skal skrive om samme tema. Jeg valgte å skrive mitt bidrag i Word for så å klippe det inn på disse sidene. Selvom det blir endel gjentakelse her. Men noe måtte jeg jo levere.