Høyt i det blå

Fra Wikibøker – frie læremidler
Ukategorisert: Denne modulen har ingen linker tilbake til boken den hører til. Den bør gjøres til en underside av boken den tilhører.

Innledning[rediger]

Paul McCartney[rediger]

Paul McCartneys livslange interesse for barnehistorier vokste frem av hans barndoms begeistring for Disney-klassikere. Han har laget en rekke animasjonsfilmer i samarbeid med Geoff Dunbar, deriblant Rupert and the FrogSong gvhbbbbbbvgsom vant en BAFTA for beste animerte kortfilm og ble årets bestselgene kortfilm. Hans senere utgivelser omfatter Daumer's Law, som vant en BAFTA for besteanimerte kortfilm.

Geoff Dunbar[rediger]

Geoff Dunbar er en av verdens fremste animasjonsfilmregissører. Han har vunnet en lang rekke priser for film og fjernsyn, blant annet to BAFTA'er, en gullpalme i Cannes, en gullbjørn i berlin, en grand prix i ottawa og la spiga d'Ore i valladolid. Geoff bor utenfor Oxford sammen med sin kone, jan, og fem småbarn.

Philip Ardagh[rediger]

Philip Ardagh har skrevet over seksti barnebøker og er antagelig mest kjent for besteselgeren Eddi Dickens-trilogien, som nå er oversatt til 25 språk.

Historien[rediger]

katastrofen